حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش مفتی فلسطین به فراخوان نماینده کنگره برای تخریب مسجدالاقصی

مفتی فلسطین و خطیب مسجدالاقصی گفت:مسجدالاقصی ویژه مسلمانان است و دیگران حق دخالت درباره آن را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر شیخ «محمد حسین» مفتی فلسطین و خطیب مسجدالاقصی اظهارات «پل گوسار» نماینده کنگره آمریکا درباره مسجدالاقصی را محکوم کرد. گوسار در اظهاراتی مدعی شده بود: اجازه ساختن این مسجد (مسجدالاقصی) بر فراز این معبد (معبد هیکل مورد ادعای صهیونیست‌ها) نفرت‌انگیز است. شایسته است سازمان ملل راهی برای برچیدن این مسجد و انتقال آن به مکانی دیگر بیابد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «وفا»، مفتی قدس تصریح کرد، این سخنان شبیه به اظهارات «یاکوف هیمن» خاهام افراطی صهیونیست که به تخریب «قبه الصخره» فراخوانده بود، است .

شیخ محمد حسین اظهارات مذکور واقعا خطرناک و نژادپرستانه است و با وضعیت بین‌المللی شناسایی شده در خصوص قدس و مسجدالاقصی در تضاد می‌باشد.

وی تأکید کرد، مسجدالاقصی تنها برای مسلمانان است و غیر از مسلمانان کسی حق مداخله در آن را ندارد. هرگونه تصمیم برای صدمه به این مسجد، توهین به عقده همه مسلمانان است.

شیخ محمد حسین در ادامه از امت‌های عربی و اسلامی درخواست کرد تمام تلاش خود برای حفاظت از مسجدالاقصی و قدس و یاری آن با تمام ابزارهای در دسترس را انجام دهند.

اخیرا، یک باستان شناس معروف یهودی در مقاله‌ای به بررسی ادعاهای مقامات و سران صهیونیست در ارتباط با سرزمین فلسطین و بیت‌المقدس پرداخت و تمام آن‌ها را واهی و نادرست توصیف کرد.

وی در خصوص هیکل سلیمان مورد ادعای صهیونیست‌ها گفت، هیچ نشانه‌ای مبنی بر وجود چنین بنایی وجود ندارد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار